Bestellijst

Geen bestellingen

Thai

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een taalcursus Thai om in 18 klassikale lessen een woordje Thai te leren spreken.

In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thai met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven. Thai is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Open Dag
Op de Open Dagen kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. De eerstvolgende Open Dag is op 8 september 2018 van 13.00 tot 16.00 uur.

Thai beginners
Thai beginners
Cursuscode: 248

Een cursus Thais van 18 lessen, waarin u de basis van het Thais leert en de nadruk ligt op eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven. 

Meer informatie
Zaterdag 29 september 2018
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. T. (Thipsuda) van Driel
9:30 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >

Niveau en instromen
De cursussen Thai worden gegeven met het Nederlands als steuntaal. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.