Bestellijst

Geen bestellingen

Noors

Kom in cursussen van 18 klassikale lessen steeds een beetje verder in het begrijpen en spreken van het Noors met onze taalcursussen.

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit leert u Noors klassikaal, met een bevlogen Noorse docent. De onderlinge uitwisseling en het oefenen met medecursisten staat in al onze taalcursussen centraal. De taalcursussen Noors van de Rotterdamse Volksuniversiteit hebben 18 lessen van 2 uur.

In de taalcursus Noors is er aandacht voor het lezen, schrijven en spreken van de Noorse taal. Ook het luisteren komt aan bod, onder andere door audiofragmenten. De cursussen Noors worden gegeven met Nederlands als steuntaal. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Open Dag
Op de Open Dagen kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. De eerstvolgende Open Dag is op 8 september 2018 van 13.00 tot 16.00 uur.

Noors 1e jaar (A1)
Noors 1e jaar (A1)
Cursuscode: 198

Het cursusmateriaal is verkrijgbaar via www.denoorseboekwinkel.nl.

Meer informatie
Dinsdag 25 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 334,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. T. (Tove) Jorritsma-Jonas
Boeken: Pa Vei tekstboek, Pa Vei werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >

Lesmateriaal
In de taalcursus Noors wordt het boek På vei gebruikt. Dit lesmateriaal kunt u in de weken rondom de start van de cursussen kopen bij de receptie van de Volksuniversiteit.

Niveau en instromen
Als u de taal al een beetje beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.