Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 165

Grieks 5e jaar(van A2 tot half B1)

Grieks 5e jaar(van A2 tot half B1)
Cursuscode: 165

De taalcursus Grieks 5e jaar is bedoeld voor mensen die het moderne Grieks al op niveau half B1 beheersen. In 22 lessen werkt u toe naar niveau half B1. In de cursus komen verschillende taalvaardigheden aan bod, zoals lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten staat centraal in de lessen. 

 

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau half B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Welke boeken u nodig heeft voor de taalcursussen Grieks wordt op de eerste les bekendgemaakt. U kunt het lesmateriaal vervolgens aanschaffen aan de receptie. 

Maandag 24 september 2018
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 297,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boek: wordt op de 1e les bekend gemaakt. (klik hier voor meer informatie)
11:15 - 12:45
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen ( een combinatie van schrijven en spreken ) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.