Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 163

Grieks 3e jaar (van A1 tot half A2)

Grieks 3e jaar (van A1 tot half A2)
Cursuscode: 163

De taalcursus Grieks 3e jaar is bedoeld voor mensen die het moderne Grieks al op niveau A1 beheersen. In 22 lessen werkt u toe naar niveau half A2. In de cursus komen de vier taalvaardigheden aan bod: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten staat centraal in de lessen. U kunt rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

 

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau half A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Kom langs om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Welke boeken u nodig heeft voor de taalcursus Grieks wordt op de eerste les bekendgemaakt. U kunt het lesmateriaal vervolgens aanschaffen bij de receptie. 

Dinsdag 25 september 2018
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 297,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boek: wordt op de 1e les bekend gemaakt. (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen ( een combinatie van schrijven en spreken ) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.