Bestellijst

Geen bestellingen

Fins

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een klassikale cursus Fins op beginners en meer gevorderd niveau.

Het spreken in de klas neemt een belangrijke plaats in. De docent legt uit, doet voor en corrigeert. Het gaat om de wisselwerking tussen de docent en u en uw medecursisten. De gemiddelde lesgroep heeft 12 tot 14 cursisten.

Niveaus en instromen
De reguliere cursussen Fins hebben 24 lessen van 1,5 uur. U gaat per cursus een half niveau vooruit. U moet bij deze cursussen rekenen op gemiddeld 2 uur huiswerk per week. 

De taalcursussen Fins zijn ingedeeld naar de maatstaven van het ERK, het Europees Referentiekader. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Open Dag
Op de Open Dagen kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. De eerstvolgende Open Dag is op 8 september 2018 van 13.00 tot 16.00 uur.

Fins 2e jaar
Fins 2e jaar
Cursuscode: 151

In 24 lessen van 1,5 uur leert u steeds beter Fins. De cursus werkt toe naar niveau A1.

Meer informatie
Donderdag 27 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 384,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mervi) Piironen
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >

Lesmateriaal
De cursussen hebben een tekst- en werkboek dat u vanaf eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus kunt kopen bij de receptie.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.